Páginas

miércoles, 3 de diciembre de 2008

La consti ens tanca


Tranquils, no ens tanquen definitivament (de moment). El que pasa es que dilluns és 8 de septembre i és festa. er tant el carles no vindrà a treballar i, obiviament, no es farà programa.


És el que té dedica un dia al llibre que ens permet dir "Con Franco esto no pasaba". Qui s'imaginaba que en trenta anys que fa (aprox.) Espanya faria un pas tan gran. Ara hi ha llibertat política. Si, si que en hi ha. Vosaltres creieu que si no n'hi hagués hi hauria la gent que tenim ara fent d'edil, ministre, o al congres ? Molts no hi estarien (encara que esn fessin un favor).

El fet és que prefeeixo no fer un programa dilluns dia 8 de desembre a tenir que aguantar un regim dictatorial o no poder gaudir d'algunes llibertats. Per tant ja dic que...

Fins el dia 15. El proxim programa tornarà la denuncia social de la mà del Dani i en teoria contarem amb nous colaboradors. EN TEORIA.

Tan sols espero que contesteu l'enquesta ( que farè durà dues setmanes) i que escolteu la repatició del dilluns, per fer creixer l'audiencia. XDXDXDXD

Ens escoltem el dilluns 15 a les 6 de la tarda. 89.5 FM o www.radiosantquirze.cat si ho voleu fer en directe. ADEW

No hay comentarios: