Páginas

lunes, 19 de enero de 2009

JA TA. S'ha acabat el Nadal


Wola a tots. Amb aquesta expresio de Hiro Nakamura tornem a fer un programa com sempre. AMB CAGADES. No tan sols les dels altres, noslatres també ens lluim.

Volem disculpar-nos amb els SINENSAYO i amb els INSANE 120 ja que el programa on els vam entrevista sembla que no l'han penjat a la web. Aquest dilluns ho tornarem a posar tranquils.

Ja sabeu que estem buscant una sintonia nova així que si voleu apuntar-vos també va per gent sense grup. Si la podeu fer sols ham un sintetizador de veu ens semble mentres moli.

Però aixó no bé al cas. Avui us deixaré amb una foto que reflexa totalment l'esperit del Nadal. Aquelles coses que fas i després penses QUE HE FET!!! (segurament el mateix que va pensar el tio que es va casar amb Britney Spears)

I es que els sopars de Nadal sempre són dolents. I no parlem del mal que ha fet el singstar...Quants timpans, relacions i families destrossades per sentir al teva tia cantant la canço dels Pimpinela.

Si home aquella que diu "Vete olvida mi nombre mi cuerpo...." ja sabeu aquella que cantem tots quant anem pets.

Encara que si hi ha hagut un mort aquestes festes amb la tonteria del Karaoke. EL BON GUST. Qui tria les cancons que es posen al singstar.

Bueno. Donà igual. Ja parlarem un altre dia dels sopars de Nadal. Us deixo amb la foto fins el dilluns que vé a les 6. ADEW

Rudof the red nose nipple

No hay comentarios: