Páginas

jueves, 17 de junio de 2010

Programa del 14 de juny - FINAL D ETEMPOADA 09-10 (87)

Hauria d'estar content, però no ho estic. Una època on podria fer el programa tranquil·lament. Sense pressa, ni pensant en la universitat i...la ràdio tanca per vacances. Joder, axò és mala llet.

Podria fer-vos un resum dient que us podreu trobar si algu es baixa el programa, però sincerament, el programa de dilluns va ser més per nosalters que per l'audiencia. Encara que vosaltres segur que també riureu una estona.

Començant pel monòleg del Raül (el millor de tota la temporada, per mí) i acabant per la meva secció, la majoria vam fer recopilatoris dels millors moments de la temporada.

A "FORA DE JOC", no el primer toc (pels vagos despistats que no ho sabien), el quique va fer un repàs al mundial que s'apropa. El Dani va parlar de dos super jocs amb dos super protagonistes: Mario galaxy 2 (protagonista òbvi) i el nou Metal gear per PSP, la consola portail bona de SONY.

Per fi va haver una secció del cor on vam tractar temes interessants. El canvi de Hannah Montana a Hannaj MontaNAL de Miley Cyrus. Siuspalu senyor, no la caguis com amb Lindsay Lohan i Britney Spears.

I al consoltori sexual de "El Crit al cel", el nostre doctor particular ens va obrir als ulls als homes.
7 de cada 10 homes prefereixen el futbol/videojocs al sexe. Per tant, 7 de cada 10 dones amb parella estan insatisfetes. Aques és el meu moment...


A la sessió golfa, el Quique ens va donar ànims per anar al cinema una setmana més i al toc femení la Maria ens va mostraralteratives friks (molt friks) si passem les vacances a casa. N'hi havia alguna d'interessant.

I vam acabar amb el resultat del moment de la temporada i com no podria ser d'altre manera va guanyar un so mític ja a tot el món ràdiofonic. Santa Tecla és una merda.

Ir a descargar


I amb això ens despedim fins el setembre que be. Moltes gracies a tots els que us heu descarregat i escoltat el programa, els que heu votat, i els pocs que heu comentat (fins i tot a la noia que criticava els meus monòlegs).

Com l'estiu passat anirem fent petites actualitzacions per fer-vos més amè l'estiu. Tingueu bones vacences. Ens escoltem el Setembre a les 6 a radiosantquirze.cat.

ADEW

No hay comentarios: