Páginas

lunes, 19 de julio de 2010

Enterat! Què és dilluns! - Noticies que hauries d'haver llegit aquest cap de setmana

Molt bon día amics i amigues.Tots sabem que el diumenge és un día de descans, i que no tots heu vist les noticies. Per això (i per no perdre pràctica) us portem les noticies del dia d'ahir que hauríeu de llegir per seguir informats.



Internacional

Una ministra romanesa porta sabates de taló alt a les dones d'una regió devastada per les inundacions. - Encara no sabem si era la ministra d'igualtat, o la ministra de treball repartint uniformes.

Nacional

Una empresa malagueña ofrece una noche en un local de alterne a sus empleados por buena productividad - Les prostiutes organitzen vagues. Elles no volen una nit a la fàbrica per bona productivitat.

Salut

Un hospital lloga l'edifici per gravar una pel·lícula porno - Aprofitant això el mateix hospital ha obert una clínica d'embaràs. El doctor afroamericà que la regenta assegura que ha estat un èxit. Més de 10.000 dones han passat per l'hospital, i totes han sortit satisfetes del tracte donat pel doctor.
 
 Esports

Una nadadora guatemalteca espera cruzar el Estrecho de Gibraltar - Habitants del Marroc insisteixen: "Joder, no és tan díficil fer-ho.Que deixin de xulejar."

Política

Una model crea un partit de gent guapa - Per contratacar, un altre famós ha creat el partit de la gent lletja. Lleig ho és, però no sabem si pot ser un bon candidat.

Millor que els actuals segur que ho és.

Fins aquí les noticies d'avui. Demà tornem amb les tires còmiques.

1 comentario:

Maria ♥ dijo...

Flata posar una noticia internacional i és que va ser el meu aniversari fill de ****