Páginas

sábado, 8 de agosto de 2009

Friks de l'estiu VI - Baixem del Cel per caure a les Brases


Sembla que l'entrada de la setmana pasada ha donat els seus fruits. L'Esglesia ha embogit definitivament. Si l'entrada anterior tracta sobre com Jesucrist surt reflectit amb humor, aquesta setmana farem un breu resum de que ha fet l'Esglesia en dues setmanes. Avui tenim...

Noticies Frikis - El nostre corresponsal al Vaticà

L'Esglesia ha decidit modernitzar-se. Per fi ha decidit entrar al nou mil·leni, amb nou anys de retràs però bueno. I quina és la millor manera d'entrar un a un lloc? Per la porta del darrera, o això és el que han pensat a Los Angeles.

Un gay y una lesbiana son nominados para ser ordenados obsipos de la Iglesia Episcopal en Los Ángeles

Vale. És cert que no és el Vaticà però com a mínim és un Esglesia. Ara els gays podràn resar tranquilament sense pensar que els estan enganyant. A més segur que els agrada això d'aixecar-se i després seure, tornar a aixecar-se. Ja m'enteneu.

Davant d'axiò el Vaticà no podia qudar-se quiet. I al veure que molts dels seus fidels podien marxar a terres americanes va decidir contratacar amb un astuta jugada.

El Vaticano estudia que los hijos de los Curas puedan heredar

Ja està. Amb aixó aconseguirien que es quedessin. Encara que si ho penses bé que pot rebre el fill d'un cura d'herencia? Un parell d'hosties? Si ho penses bé, això no els deixa casar-se però esta donant per supossat que els cures tenen relacions sexuals. Us imagineu un cura que en mig de la missa diu:

-La meva parella no pdrà venir perquè ahir va tenir una reunio amb nostrosenyor.
-Va tenir una visió espiritual?
-Espiritual? No ho sé. Jo només sé que cridava: Oh si! Oh si! Deú meu no paris! Oh si!

Per sentir acudits com aquest jo anava a missa. Va en serio. Pero no tot pot ser tan bonic. El vatica ha desmentit aquesta noticia. Llàstima, m'hagués agradat veure com una dona sortia de sota l'altar i es rentava la boca a la pica de l'aigua beneïda.

Però entrar en el nou segle també significar buscar nous enemics. I aquest paper ha anat a caure a un gran amic del programa: Facebook.

El primadio católico en Inglaterra y Gales alerta del riesgo de Facebook y Myspace para los jovenes

Ja havia passat massa temps sense que l'Esglesia fiques cullarada a l'assumpte facebook. L'arquebisbe Vincent Nichols ha dit que les xarxes socials suposen un risc fins i topt de suicidi pels joves ja que fomenten les "relacions transitories".

Llegiu-vos la noticia perque l'arquebisbe ha fet un discurs increïble (en els dos sentits).

"Un factor muy importante de suicidio es el trauma de las relaciones transitorias. Se entregan a una amistad o red de amistades, entonces ésta se derrumba y quedan desolados. Es un síndrome del todo o nada el que tienes que tener en un intento de construir una identidad; una colección de amigos sobre los que puedes hablar o incluso alardear. Pero la amistad no es una mercancía, es algo que cuesta y que perdura cuando se hace bien."
Uau. Gracies a Déu que encara hi ha gent que no té facebook.

Després de tantes pixades fora de test de l'Esglesia, no m'extranya que passin coses com aquesta.

Un niño de 7 años escapa en el coche de su padre para no ir a la Iglesia



Aquest nen representa a la majoria de gent del planeta. Després d'aquest repàs de l'actualitat menys actual ens despedim fins la semana que bé. ADEW

Els comentaris per aquest post són recomenats per la majoria de Déus: Buda, Chuck Norris, Bob esponja...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquest nen és Déu xDD