Páginas

viernes, 21 de agosto de 2009

Friks de l'estiu VIII - El toc femení

No. La Maria no ha fet aquesta entrada. Però si la stemana passada parlavem de sexe aquesta setmana hem de parlar d'una part important d'aquest, a no ser que siguis gay. Crec que ja sabeu per on vaig. Fent un petit homenatge al Kisoko de l'hormiguero avui parlarem de...

La dona, aquell gran desconegut

Aquesta setmana el top 4 de noticies frikis se l'ha emportat el 56% de la població. Bé, el 55,999999999% de la població. Perquè als mundials d'atletisme hi ha hagut remombori amb aquest 0,000000001%. Qui no ha sentit parla d'ella aquesta setmana.

"Acaso queres que te muestre mi sexo?" La atleta surafricana Semenenya pasa un control de feminidad para demostrar que es mujer


La noticia ha sortit a tots els mitjans, però considero que la cobertura del Público es millor. Ja ho sabeu, fan un periodisme de payasos. És propietet d'Emilio Aragón. Jo pensava que els diaris exageraven. Com es pot pensar que una dona es un tio? em preguntava jo inocent. Quan vaig veure la seva foto ho vaig entendre.


Òstia, sembla més home que jo. Mare meva. Si sumem que els jutges d'atletisme deuen ser unes persones amb més aviat poca vida social. Normal que es confunguessin. Els que també s'han confós han estat els metges d'un home d'Angleterra.

"El trasplantament m'ha transformat en una mestressa de casa": Un home es torna adicte a neteja després de rebre les còrnies d'una dona.

Aquest home no tenia problemes de visió. És gilipolles. La d'excuses que aprofita la gent per poder viure amb tranquilitat com són. És com si una dona digués que al trasplantar-li la mà d'un home es gratà més la zona genital.

Encara que si ho mires bé. La atleta anterior i aquest home fan bona parella.

La pregunta no és qui porta els pantalons a casa, és: Qui es porta el paper actiu en el sexe?

I si parlem de sexe hem de parlar del país que està de moda en aquests moments. Perquè senyors s'ha acabat l'excusa del mal de cap o no el tinc ganes. És la solució definitiva avalada per llei.

Si no hay sexo, no hay comida

Els membres de la ètnia hazara poden deixar sense menjar a la seva dona, o dones, si aquestes no volen tenir relacions. Si ho penses bé es nota perquè els immigrants no acaben d'acostumar-se a la cultura espanyola. Aqui, si la dona no vol i tu insiteixes, ella deixa de fer-te menjar i tu acabés marxant de putes mentre ella es tira al veí o aguanta, com una campiona, sense sexe.

Ara en serio, els afganesós haurien d'apendre el metodè que porten utilitzant els lletjos durant anys. Emborratxar-les. Tal com diuen a Supersalidos.
"Muchas chicas beben demasiado y acabam cometiendo un error. Nosotros podemos ser ese error."
Encara que aquest metodè no el pots utilitza a Malasia. No només perquè allà no fa falta, si no perquè a més la noia pot acabar malament.

Amnisitía Internacional pide a Malasia no azotzr a una modelo por haber bebido una cerveza

Hem de pensar que Malasia ho fa pel bé de les dones. Que pasaria si una noia guapa begués de més i acabés...jo que sé...passant una bona nit amb els amcis. En quin món vivím que les dones poden viure felices, rient i escollint quan tenene sexe.

Mode sarcasme OFF

Per no acabar de mal humor us deixo les quatre noticies més inutils/obvies de la setmana.

Experta advierte de que factores de riesgo como obesidad o tabaco causan "hasta el 70%" de los cánceres que existen. (no hem diguis)

El método 'Star Trek' no sirve para viajar a la velocidad de la luz. (vinga més obvietats)

Mozart murió por complicaciones renales de una faringitis.
(de veritat això es posible?)

Apareix el dopatge entre atletes anciants (Si Hombreeeee)

Millor acaba així, oi? Que us vagi bé i rieu molt. ADEW

Els comentaris en aquest post no creen alteracions hormonals en cap esser humà. Els politics són un altre tema

No hay comentarios: