Páginas

lunes, 2 de agosto de 2010

Enterat! Què és dilluns! - Noticies que hauries d'haver llegit aquest cap de setmana (3)


Bon dia amics i amigues (espero), dilluns 12:00 hores. Ara mateix "El Crit Al Cel" us ofereix, gratuitament, un sevei d'informació amb totes les noticies d'aquest cap de setmana per començar la setmana bé, i no està desinformats.


Internacional

La ministra británica de Salud pide llamar "gordos" a los obesos. - A Espanya també s'aplica aquesta mesura. La RAE està pensant en la paraula adequada per Falete. "Gordo" és massa poc...En altres noticies, el congrés dels diputats canvia de nom per  "Cárcel del Monopoly".

Nacional

La "Operación salida" se cierra en Cataluña con un muerto. - La noticia ha estat ben rebuda per la A.C.N (Associació Catalana de la Necrofília). EL president de la A.C.N. diu: "Tan de bo totes les dones desasperades solucionessin així els seus problemes."

Justicia

Lidl ha de pagar 7.500 € a un nen de 5 anys per difamació. - Amb els diners, el nen ha decidit crear una associació per demostrar que menjar més verdures no et fa crèixer més.

Ciència

Un sitio web para gente guapa lanza oferta de genes para bebés bonitos. - Ens informen que la oferta ja no és valida. La gent guapa no saben que fer per treure "material genètic".

Religio

Un home es tira a un burro "per què el dimoni li havia dit". - El dimoni encara riu. "Va en serio? Haig de deixar de fer trucades amb el mòvil quan vaig borratxo"

Fins aqui les noticies d'avui. Més informació al nostre podcast. Descarregueu-vos els porgrames de la temporada anterior.

3 comentarios:

Facalot dijo...

Ja es ben conegut que un polvet ho soluciona tot. No importa ni com ni quan ni amb qui (tampoc l'estat d'aquest qui) l'unic que importa es fer-lo bé...

Factor Xavier dijo...

Teferi, veig que, com jo, milites a la A.C.T.Q.E.T.A.T.E.Q.P.P.D (Associació Catalana de Tios Que Es Tirarien a Tot El Que Passa Per Davant).

No creus que s'hauria de canviar el nom de l'associació?

Facalot dijo...

Si tio, li hem de cambiar el nom ja. Jo proposo T.S.N.A.F.R.C.C.F.I.F.G.S (Trabajadores Sociales No Asegurados que Fornican y Regalan Cariño a Cualquiera sin Importar lo Fea o Gorda que Sea)
Muahahahaha!!!