Páginas

lunes, 9 de agosto de 2010

Enterat! Què és dilluns! - Noticies que hauries d'haver llegit aquest cap de setmana (4)


Bon dia amics i amigues (espero) Dilluns, 12:00 hores, ara mateix "El Crit Al Cel" us ofereix, gratuitament, un sevei d'informació amb totes les noticies d'aquest cap de setmana per començar la setmana bé, i no està desinformats.


Internacional
  
Bangladesh prohibe el himno nacional como tono para el móvil. -  La mesura s'exten i Espanya decideix prohibir el seu himne en Karaokes. No, no digueu que no té lletra que tots sabem que és mentira. "Franco, Franco, tenia el culo..."

Nacional

El 40% de los españoles culpa a la víctima del maltrato machista - En altres noticies, el 40% dels españols són imbècils

Educació

Detenen a un professor d'educació sexual per transmetre un herpes a una alumna - El professor es defensa: "Els hi haig d'ensenyar tot sobre sexe. No em culpin a mí, culpin a un pla d'estudis a mig fer."

Espectacles

Home detingut per pegar a la seva dona diu que en realitat estaven ballant un ball típic de Turquia - Els respnsables de Telecinco diuen que si Belén Esteban es torna a presentar afegirant aquest ball al seu repertori.

Succesos

Roban 30 ovejas y dejan al pastor un vídeo abusando de sus animales - En veure el video la dona del pastor va anar a buscar els lladres desesperada. "Això és el que vull que em fagin joder!" van ser les últimes paraules que es van sentir.

Fins aqui les noticies d'avui. Més informació al nostre podcast. Descarregueu-vos els porgrames de la temporada anterior.

No hay comentarios: