Páginas

miércoles, 27 de octubre de 2010

Extres del programa del 25 d'ctubre i del 18 d'octubre - 82 Crits i 81 oblidats


Molt bona tarda amics i amigues! Si ja sé que hem estat dues setmanes sense actualitzar. Per això avui tenim el MEGAPOST ple d'extres. Ni la versiò extesa del Senyor dels Anells tenia tantes coses. Comencem amb el programa d'aquest dilluns.

PROGRAMA DEL 25 D'OCTUBRE - 82 CRITS

No tenim moltes imatges extres però les que tenim valen el seu pes en or. Comencem per un invent que des de "El crit al cel" volem que arribi a terres mediterrànies. El CINTURO TANGA.








No sé si és obra d'un geni o d'un hortera. El cas és que he agafat més gust a tot el tema asiàtic...

L'altre imatge del programa d'ahir va ser la que ens va ensenyar el Quique a la sessió golfa. Si encara no heu escoltat el programa de dilluns us proposo un repte. Qui és aquest actor?


Per si no ho heu endevinat encara us donc una pista, va guanyar un Oscar el 2008. Encara no ho sabeu? Doncs a mirar la wikipedia. Incultes...

I ara per acabar un video més dolent que el nostre programa. Sembla impossible no? Doncs aquest video ho és. La Maria ens va fer la critíca. A mi m'ha costat trobar-lo, però el tenim aquí. Us presento a...EL PENULTIMO SUPERVIVIENTE.



És o no pijtor...

PROGRAMA DEL 18 D'OCTUBRE - 81 CRITS

I ara anem amb els oblidats. ELs videos del programa de fa una setmana (que també hem penjat avui). Comencem amb un esport que pot rivalitzar amb l'EXTREM IRONING, us presentem...L'ESQUI D'ESCALES MECÀNIQUES!!!!!!



No em direu que quan un veu aquestes coses no té ganes de agafar un aprell d'esquis anar a l'estació dels FGC i...volar. No parlarem ni posaré fotos del concurs de sauna. Què perquè? Ok, us poso la foto de la guanaydora.


És una senyora gran. No una tia bona. Què us pensaveu?

I ara més videos. Però aquests no els comentaré perquè es comenten sols. El primer és el video del Baptisterio Romano. I el segón el de la presentadora que fa calalr al públic.



Del Baptisterio Romano teniu més versions. SI voleu veure'n més teniu un problema. I el de la presentadora us juro que faré un separador.

No us queixareu que hem fet una súper entrada. Doncs aquí acabem. Us recordem que la setmana que vé no hi ha programa, és Tot Sants, així que ens veiem el 8 de novembre a les 18:00 a la 89.5 FM, si sou de Sant Quirze, o a la web de l'emissora www.ràdiosantquirze.cat.

ADEW

No hay comentarios: