Páginas

miércoles, 6 de octubre de 2010

Extres del programa del 04 d'octubre - 90 crits



Si en el fons som tots uns sentimentals. Com estem amics i amigues? Una setmana més us portem el que no vau poder veure del que vam explicar dilluns al programa. No tenim el moment en que el Blas va intentar fotre mà a l'Epi en directe però us portem una cosa molt més interessant. L'EXTREM IRONING!!!




No em direu que no us han entrar ganes de planxar. Aquest és potser l'esport més frik que ha presentat el Quique a la seva secció. Juro que aprendre a planxar només per poder practicar l'EXTREM IRONING. Si sou com jo us deixo aquí la web on podeu trobar més informació. EXTREM IRONING!!!!

I després una de les millors TV movies que veureu mai. ¿Esteu preparats per la por? L'Almu ens va avisar a la seva secció però jo us la refresco. Heu de veure a la TV movie més increïble dels últims anys. Ell és... EL SHARKTOPUS!!!!


No em direu que no és la millor TV movie que podeu veure. Quins gràfics, quina història, quina...buff no puc explicar totes les coses bones que té. Busqueu-la per Internet i mireu-la. No us puc dir més.

FIns aquí els extres del programa de dilluns. La setmana que vé no hi ha programa perquè ens agafem pont. També tenim dret a fer festa.  Més dilluns 19 a les 6 a www.radiosantquirze.cat i a la 89.5 FM si  sou de Sant Quirze del Vallès.

ADEW

No hay comentarios: