Páginas

miércoles, 29 de septiembre de 2010

Extres del programa del 27 de setembre de 2010 - 89 Crits


Com esteu amics i amigues? Una setmana més tornem a ser aquí al blog per ensenyar-vos tot el que no vau veure del programa del dilluns. No! No us ensanyarem el Tito MC ni les trenes de la Maria al c..ap. Tots sabem que van ser el millor del programa.
Comencem amb la imatge que va fer baixa la líbido dels "membres" jojo que bò del equip. Si parlem de la cara nova de Carla Bruni. Tranquils és per culpa del Botox no dels gitanos francesos.



Espero que serveixi de lliço a totes les ties bones del món. On està la Carla Bruni d'aquestes fotogràfies?



 Ai Déu méu senyor quin mal ha fet la ciència...

I ara passem a una cosa més seriosa. A la seva nova secció d'Internet la Maria va parla d'una iniciativa musical anomenada Playing for change. Una associació que va buscant musics (famosos o no) per tot el món i els fa participa en un tema músical. La gracia és que no es veuen entre si, toquen escoltant el tema base i imporvitzant. Si voleu saber més sobre aquesta associació i us voleu unir al moviment us deixem l'enllaç a la seva web www.playingforchange.org/  i també un video de les múltipels cançons que tenen. Stand by me.


Si sou músics o toqueu algún instrument per afició no deixeu de participar en aques experiment.

FIns aquí els extres del programa de dilluns. La setmana que ve fem 90 programes, no hi haurà cap sorpresa però mola dir-ho. Més dilluns que ve a les 6 a www.radiosantquirze.cat i a la 89.5 FM si  sou de Sant Quirze del Vallès.

ADEW

No hay comentarios: