Páginas

lunes, 6 de septiembre de 2010

Enterat! Què és dilluns! - Noticies que hauries d'haver llegit aquest cap de setmana (8)


Bon dia amics i amigues (espero). Sóm a dilluns, 12:00 hores, ara mateix "El Crit Al Cel" us ofereix, gratuitament, un sevei d'informació amb totes les noticies d'aquest cap de setmana per començar la setmana bé, i no està desinformats.


Internacional

El ministre d'economia rús demana als compatriotes que fumin i beguin més alcohol per ajudar al país - Una ona de patriotisme inunda a la joventut russa. "Si és pel país..."

Nacional

Un grupo de jabalíes de Collserola se passea por pleno barrio de Gracia - "Sálvame" arriba a Barcelona i al món animal. Belén Esteban creu que ha trobat a la seva germana desapareguda entre aquells senglars. El públic li dona suport, són igual de lletges.

Societat


Un partida de strip-monopoly acaba en una brutal baralla - Els creadors del mític joc dimiteixen i cremaran totes les exsistencies. Poden conviure amb el tema de les baralles però es pregunten com es pot jugar a una versió porno del Monopoly...

Espectacles

Un home es crema a ell mateix i el seu lavabo intentant matar a una aranya - Si això no és un espectacle no sé que pot ser-ho. Per cert, l'aranya va sobreviure. Després d'això la seva parella el va abandonar per patètic.

Economia

Troben pistoles, granades i dorgues en una caixa de donacions per la gent pobre - Mai els sense sostre havien estat tan contents...



Fins aqui les noticies d'avui. Més informació al nostre podcast. Descarregueu-vos els porgrames de la temporada anterior.

No hay comentarios: