Páginas

lunes, 13 de septiembre de 2010

Enterat! Què és dilluns! - Noticies que hauries d'haver llegit aquest cap de setmana (9)


Bon dia amics i amigues (espero). Sóm a dilluns, 12:00 hores, ara mateix "El Crit Al Cel" us ofereix, gratuitament, un sevei d'informació amb totes les noticies d'aquest cap de setmana per començar la setmana bé, i no està desinformats.


Internacional

Al menos seis muertos en un tiroteo en Kentucky - Mc Donalds critica al seu adversari dient que en els seus restaurants només mata el menjar. Ells tenen una bona seguretat.


Nacional

En España se suicidan nueve personas al día - Aquest fet indica que efectivament 1 de cada 10 espanyols és el jefe de la resta.

Cinema

Una dona crema el kart, el vaixell i el jacuzzi del seu marit per veure una pel·lícula de Jeniffer Lopéz - Els crítics de cinema creuen que la decisió de la dona ha estat 100% encertada després de veure la última peli de la "actriu". Mentrestant, més dones envejoses s'apunten a cremar més coses.

Medicina

Dosis masivas de vitamina B pueden retrasar el Alzheimer, según un estudio - Com tot el món sap al Alzheimer li agrada molt la vitamina B, i no surt de casa si no se l'ha acabat tota.

Inclasificables

Un home al corredor de la mort es suicida sense saber que li havien retirat la pena de mort aquell mateix dia - Això li passa per no saber...matar el temps.

Ràdio

El dilluns dia 20 de setembre torna "El Crit al Cel" - Així després d'un estiu ón el malgust ha reinat al blog, tornarà la poca profesionalitat d'un programa per enriure-se'n. A les 18:00 a la 89.5 FM si sou de Sant Quirze del Vallès o a la web de l'emissora www.radiosantquirze.cat.

Fins aqui les noticies d'avui. Més informació al nostre podcast. Descarregueu-vos els porgrames de la temporada anterior.

No hay comentarios: