Páginas

miércoles, 7 de octubre de 2009

Programa del 5 d'octubre

Quin programa el del dilluns! Només ha servit una per demostrar una veritat tan antiga com la llei de murphy. Si tan una cosa comença malament, tranquil, acabarà pitjor.

Si haig de ser sincer m'ha agradat el que vam fer la setmana passada. El moment de la setmana se l'emporta...Santa tecla és una merda per Maria Tortosa.

Un aplaudiment Home.

De les tres opcions ha estat la única amb vots. Concretament 6 vots. És que la Maria encara pot moure coses sense que vulgui...em refereixo a les masses.

Però aquesta setmana les coses tampoc han estat molt fines i per axiò jo proposso els tres moments de la setmana.

Moment 1 - La sintonia que no entra. Per ser el primer so quen ha de sonar al programa el carles no tenia el disc preparat i vam estar fent el gilipolles durant 3 minuts.

Moment 2 - Amb tots menos amb tu Xavi. Un altre perla de la Maria. Sense comentaris.

Moment 3 - No em miris amb aqueta cara de chupa***es. Ja sabeu que la Maria porta dues setmanes sembrada. Després de no sé quina frase el Quike va mirar la Maria amb cara de...circumstancia i la Maria va fer-li un "zas en toda la boca".

Ens hem deixat algun moment? Voteu, comenteu i no us oblideu d'escoltar el programa ja sigui per la web de la radio (www.radiosantquirze.cat) o per descarrega a l'apartat del blog descarregues disponibles.

Ens escoltem dilluns a els 6. Dew

No hay comentarios: