Páginas

martes, 27 de octubre de 2009

Programa del 26 d'octubre


Que tal gent? Com ha anat la setmana, esperem que millor que el programa d'aquest dilluns. Espereu tenim una connexió amb la Maria. Maria que ens vols dir:

...

No me'n recordava que no parlava. Perquè ho va fer. La Maria no va parlar en tot el programa, a part de les Noticies frikis i a la seva secció. Creieu que es va notar alguna cosa? Com ja sabeu podeu enviar-nos el vostres comentaris al nostre mail (elcritalcel@hotmail.com) o fer un comentari al nostre grup facebook.

Però a part d'això el programa va ser una desfilada de moments però anem amb el meu top tres. recordem que el podeu votar i que la setmana que vé direm quin ha estat. Comencem el top tres amb la frase que va marcar el programa d'ahir.

1 - Quines tetes, per Enric Redondo. Abans de començar el programa mentre feiem les proes de so estavem mirant fotos...del facebook eeh no mal penseu i al quique se li va escapar aquesta frase. El que ell no sabia és que el nostre tècnic, el senyor Carles serqueda, ho esava grabant. EL resultat, el millor so que hem tingut mai.

2 - La senyora que oloras a roses, també per Enric Redondo. En mig d'una noticia en que la Maria reivindicava la situació de l'ambient amb aire carregat de feromones relacionadeas amb la humanitat (en resum de la olor a tigre que fa l'estudi) el senyor quique va tenir un atac de sinceritat i li va fotre a la Maria un altre zas en toda la boca.

3 - I com no El silencio de las marias. Encara que trenques l'ambient distés que hi ha al programa, que ja ho fa normalment, i que tingués un reacció més pròpia d'un basc que d'una senyoreta (POR MIS COJONES) la Maria va estar callada. Una cosa que mai hagués pensat possible.

Doncs ja sabeu, si no heu escoltat el programa us el podeu descarrega o escoltar-lo a la web de la radio (www.radiosantquirze.cat). Escolteu-lo, comente-ho i voteu-ho. Ens escoltem dilluns que vé a les 6.

ADEW

No hay comentarios: