Páginas

viernes, 22 de enero de 2010

Novetats!


Hola família!
Quant de temps sense passar-me per aquí! I és que fa molta mandra posar-vos coses perquè després no digueu res la universitat passa factura. En fi, espero que aquest 2010 participeu més, que ja entenc que el telèfon de la ràdio no vagi i tot això però bueno, que el blog es poden comentar coses i no només mirar...que sinó sembla que fem les coses per Déu (quadascú que triï el seu).

Però al que anava jo, només dir-vos que s'ha obert un apartat a la vostra dreta (a sota de Inici i totes aquestes coses), més concretament el meu apartat, ja sabeu per allò que vaig dir l'altre dia que em deixeu suggerències per temes o llibres, i també hi ha una enquesta per si us agrada que hi hagi secció del cor. Un cop dit això, també dir que serà en "Un toc femení" on podreu trobar les ressenyes dels llibres. Peeeeero, de moment encara no he obert l'apartat així que per les ressenyes de zombies haureu d'esperar.

Però perquè no us sentiu desemparats us deixo el vídeo dels polis Britànics:



El que s'ha de veure. En fi...i a viam, els moments de la setmana no els sé, i no sé quan els votareu perquè sembla que el Xavi s'està rascant les boles prenent uns dies de vacances. Així que a esperar. I la resta, a viam de què parla el Quique, perquè avui dia 22 s'estrenen unes quantes pel·lícules. Pel què fa el Raul parlarà de revistes pornogràfiques (a viam si tenim més públic) i l'Ivan de les estrenes de TV.

I no us entretinc més que pel cas què en feu del blog més valdria només posar un post dient "comenteu" a viam si així li fotíem més canya. (Encara que sigui us subscriviu i tota la pesca)

Us enviaria petons però no us els mereixeu. Apa
Maria - Un toc femení

*tota la mala folla d'aquest post està feta en clau d'humor. Que sapigueu que volem que escriviu i que la Maria us estima molt. però seguiu sense el petó de despedida.



2 comentarios:

Anónimo dijo...

vinga va!! ara a sobre hem de fer-te els oïents la secció dien-te de què has de parlar?! què fort! ja és ses colmo de la mandra i el passotisme! QUINA BARRA!!

Maria ♥ dijo...

Bueno, es veu que no has entès el concepte. En tot cas qui no vulgui proposar no passa res, ho feia per així saber què es vol escoltar.

Apa, ens veiem dilunes!!
Petonets