Páginas

martes, 26 de enero de 2010

Programa del 25 de gener


No m'estava gratant els ous però si que estava de vacances. I ja que jo vaig actualitzar el blog per Nadal i la resta no, vaig dir: Ja actualitzaràs la setmana que bé.


I aquí el teniu, el magnífic anàlisi del director del Crit al cel. Començo dient que porten uns quants dies anant de cul a les noticies frikis. Cada cop sembla que ho improvisem tot quan, com a mínim dos, ens currem les noticies.

La resta del programa va anar...normal. El Dani ens va portar un llistat de novetats de videojocs d'aquest mes que entra (Mass efect 2. Bioshock 2 i Hard rain). Tots per PS3 i Xbox.

El quique va parlar de Nine (sense cantar, com a mínim ell) i va fer un crítica...com dir-ho...pffff d'Up in the air.

En l'increïble i manipulat duel de gadgets del Raul i un servidor, es van enfrontrar el magnífic i increïble rellotge de pulsera per comparit l'hora. Molt útil si no voleu parlar amb qui us demana l'hora o per facilitar dona la hora a classe. Aqui teniu una foto.




I després teniu el cinturo amb càmera incorporada (si de video però molt petita, a més no gravar en HD) del Raúl. Aqui teniu una foto.

Spy-Camera-Belt-2.jpg

La Maria va parlar d'escots i va ensenyar el seu a tots els membres col·laboradors dque estaven a l'estudi.

I per últim el concurs de l'ivan parlant del porno de Samanta Villar i de Skins.

I ara el que estaveu esperant...ELS 3 MOMENTS DE LA SETMANA

1- I ara el toc femení. Que passa quan el quique no s'imprimeix el guió a casa? Que va tard. I quan pensavem que arribava per fer la secció va i far començar a la Maria. Que tampoc tenia el guió a punt.

Total que vam fer entrar el Dani per fer la zona frik.

2- Factor ECAC. La Maria cada día diu que l'estudi canta (sinónim de fa pudor) a home. Pero ahir va ser ella la que va cantar. Literalment. Encara que l'Ivan cantant amb el micro obert també mola...

3- És Australià. Ja sabeu que nosaltres no parlem anglès. Uns diuen que parlem anglès tancat. Uns altres que parlem anglès de Cordova. Però l'Ivan no. L'ivan diu que ell parla australà...


Doncs res més. Tal com vaig prometre teniu ja l'enquesta de com han de resoldre el seu duel la Maria i el Doctor Amor. Teniu tres enquestes no us podreu queixar.

Bé, de la Maria si.

Escolteu, descarregueu, voteu i ens veiem la setmana que vé a les 6. ADEW

No hay comentarios: