Páginas

martes, 16 de febrero de 2010

Programa del 15 de febrer (77)


Feia casi tres setmanes que no actualitzàvem el blog. Però ho hem fet per una bona causa. No cada dia hi ha pits al blog...Però qui no ho ha mirat en dues setmanes és perquè no vol. Per tant aquí torna l'anàlisi del director del crit al cel.

Ja teniu el programa a la web de l'emissora i a l'aparta escoltan's en linea més avall per escoltar-lo en streaming i per descarregarvos-el.

Aquest dilluns ja vam començar malament, no ho dic pel meu monòleg, que és sempre perfecte... COM?! Ni el blogger em deixa dir que el meu monòleg inicial és bo? Quina vergonya...Però anem al tema, durant la presentació de l'equip tots es van dedicar a saludar a gent. Que si a tal, que si a Pascual, que si als pares, que si a la Duquesa...Com es nota que van faltats de carinyo...

Però la resta del programa va anar be. La Maria va parlar de webs curioses (no aneu a la de color fight és un vici). El Raul va fer el seu monòleg de rajoles encara que ,ho haig de reconèixer, em vaig alegrar quan va començar dient que no havia pogut.

El Doctor Amor va parlar de la seva festivitat preferida... Sant Valentí (mal pensats, en que estaríeu pensant ja). El Quique va parlar dels goya i de A single man a la sessió golfa. I l'Ivan, amb els suborns corresponents, va poder parlar 20 minuts i fer la seva secció tranquil.

Un fet que es mereix un comentari a part és la petita crònica/entrevista que vam fer a l'editor del sot.cat, Josep Busqueta, parlant sobre la consulta popular que es farà a Sant Quirze del Vallès el dia 28 de febrer.

També es mereix un comentari a part la nova secció del programa portada per l'increïble i guapíssim director del programa. El racó del director. Un espai on podreu aprendre a ser com els col·laboradors del crit al cel. Si es que voleu.

Res més per avui. Ja sabeu que teniu el nostre mail, el grup facebook, el twitter per fer-nos qualsevol comentari i petició. Descàrregeu-vos el programa, escolteu-lo i ens sentim el dilluns 22 a les 6 a Ràdio Sant Quirze.

ADEW

1 comentario:

Anónimo dijo...

quina pena...