Páginas

martes, 13 de abril de 2010

Programa del 12 d'abril (82)

Dilluns, programa i dimarts blog. Com anem estimats lectors?! Després de la celebració més nazi de tot l'any (la Setmana Santa - SS - Puc remarca més l'acudit però no vull) tornem a la "feina" que és el nostre programa de ràdio. El crit al cel ha tornat de vacances i ho ha fet amb una dosis alta de mal humor (aquest no l'explico).

Com vam dir ahir, hem tornat plens de canvis. el primer el nou "Background" i estil que té el blog. Doneu les gracies/queixes a la feina de la Maria.

PD: L'equip directiu del crit al cel no és fa responsable del que us passi si critiqueu a la Maria

El programa d'ahir no serà recordat per ser el millor però si ho serà per la nova estructura que tenim. Ara que encara que canviem continuem igual. Vam començar amb unes noticies on se'ns va anar la pinça, la olla i tot el que pugueu trobar per casa.

I vam continuar amb l'estrena de FORA DE JOC, la nova secció d'esports que porta el col·laborador més pilota de tots. No sabeu quan es va queixar el Quique per fer-la. Total per parlar del barça (de futbol, bàsquet, va faltar-li parlar del barça de curling) i de les Olimpíades pageses. L'única relació que hi veig és a Puyol...

Per treure'ns de sobre el cor vam posar-lo darrera els esports. I al estar darrera que millor que parlar de gays. Amb el tema de Ricky Martín sortint de l'armari i la Maria parlant de homosexuals i ties bisexuals semblava que el Doctor Amor estigués a l'estudi.

I al segon bloc ja sabeu que toca: el monòleg del Raül. S'ha de dir que va aconseguir fer content al nostre oient (si si jo tampoc em crec que sigui real). Ara que el tema que li ha tocat la setmana que ve...punxons i gomets. Que Chuck Norris l'agafi confessat.

Si us dic 30 minuts i zona frik segur que pensareu en el temps que tarda un friki a fer-se 300 palles però no tranquils. Simplement és el temps que durà l'especial God of War 3/Final fantasy 13 que va fer el Dani a la crítica de videojocs del programa. Potser hauria de deixar d'escriure al blog amb el redtube obert en una altre pestanya...

I per acabar a la sessió golfa el Quique va fer un esprint per parlar d'exposados i la seva audiència (com si nosaltres poguéssim fardar) i de Benicio del Toro i Metadona Maradona; i la Maria va fer-nos una classe pràctica de com no hem de dir un restaurant si ens hi volem guanyar la vida.

I acabem com sempre amb el que sé que més espereu. Aquí va...

EL MOMENT DE LA SETMANA

Moment 1 - El clàssic dilluns després del clàssic. Trampes al guió, sons sense sentit, seccions amb la sintonia canviada. Com a Messi, ningú va parar ni al Quique ni a la Maria de fer comentaris sobre el partit del mil·lenni. Hi ha coses incomprensibles...

Moment 2 - Botifarra de carn. Olimpíades pageses, final del dia: es va fer una botifarrada. Qui és la única persona que necessita aclaracions de quina botifarra es menga? Si senyors. El Quique.

Moment 3 - Entres a un xines i et tiren allà el gat a la taula No sé què és pitjor: si el despreci de la Maria a Santa Tecla o el despreci de la Maria al restaurants xinesos. Si no es menja tant malament. Compadim-nos de la pobra Maria per la seva mala sort.

Això es tot aquest dimarts. Ja sabeu: Baixeu-vos el programa (pel Podcast!!!!!), escolteu-lo (o no, però baixeu-vos-el), voteu, comenteu (Ivan i quique no cal) i ens escoltem la setmana que ve a les 6.

ADEW

1 comentario:

Anónimo dijo...

Força Barça!