Páginas

martes, 27 de abril de 2010

Programa del 26 d'abril


Tots hem passat dies en que tot surt malament. Però qui pot dir que ha tingut dos dies seguits! Segur que molts desgraciats molta gent, i ara "El Crit al cel" s'hi pot apuntar.

El Quique arribant just sense el guió imprès, la Maria havent de fer la secció a soles amb mi...i el Carles demostrant implicació posant sons propis (la calor li ha fregit el cervell).

A més a més, encara no està penjat el programa al servidor de Ràdio Sant Quirze, ergo no hi ha programa penjat al podcast. Ergo no me'l puc baixar jo. Ergo vosaltres tampoc. Ergo bla. Ergo ble...Si és que sembla que ens hagi mirat un tort.

A part d'això el programa sembla que va anar normal. Va ser més dolent, ja que va faltar la meva increïble secció ·_- (<-- Sóc jo fent l'ullet).

Aclaració: fer l'ullet no és una cosa gay és la traducció de guiñar un ojo. Que ens coneixem malpensats...

Per fi vam resoldre un dels enigmes que rodegen a la Maria. No és la talla de sostens que gasta tranquils, si no les seves fonts. A part d'això la secció del Cor ens va deixar una mala noticia.
ANGELINA JOLIE ES CASSARÀ.

Cof, cof...ja està. Després el Dani a la zona frik ens va parlar de caceres. Podria dir caceres de dones, però som friks. No és ni realista ni versemblant. Concretament va parlar de Monster Hunter 3 per Wii i del NOU POKEMON

I després d'aquests moments que només els més aficionats a les parides d'Internet entendran, continuem explicant que va passar ahir.

EL Raül va fer el seu monòleg de la ITV i començo a pensar que és bo que jo no fagi monòleg de 10 minuts. No m'agradaria començar a veure els meus objectes com a amics. hauria de començar a respectar a la meva nina inflable...

Al Fora de joc, la secció d'esports del quique, vam animar al Barça perquè guanyi avui i també vam animar a Mike Tysson a aprendre a jugar a Cheeseboxing, l'esport frik de la setmana. Si voleu saber alguna cosa més d'aquest esport descarregueu-vos el...OUCH!

Al toc femení la Maria va tornar als seus origens. No tranquils cap festa va ser maltractada durant el programa d'ahir. Ahir vam parlar dels Somthing or Die. Webs de videos on els usuaris decideixen quins videos es queden i quins s'eliminen. Us deixo dos dels enllaços per anar fent boca mentre espereu el programa. Funny or die i Eat drink or Die (no aquest no és res de callejeros).

I per acabar, si acabar. A sobre d'arribar tard s'emporta el temps putu Quique...A la sessió Golfa vam repassar l'actualitat cinèfila i vam presentar les estrenes de la setmana. Iron Man 2 i Fantàstico Sr. Fox.

I acabem amb els més venuts del Crit al cel. Els desapereguts de l'últim programa. Escolliu...
EL MOMENT DE LA SETMANA





Bé. Millor ho deixem per demà. Així torneu a entrar. Ens llegim demà!!!!!

No hay comentarios: