Páginas

martes, 20 de abril de 2010

Programa del 19 d'abril (83)

Per fi ho hem aconseguit! Després de dos intents aquesta temporada, per fi hem aconseguit fer un programa sense la Maria en el que no quedem com un sortits. O com a mínim no anàvem nombrant a la Maria cada cinc minuts...

Molt bona tarda (nit, dia...quan ho llegiu) una setmana més. Com ja sabeu dilluns toca ràdio i dimarts blog. Si no vau escoltar el programa d'ahir només dir-vos que us vau perdre un programàs. Començant per la secció d'esports del Quique.

Ja sabeu que va passar dissabte passat no (barça va empatar) i si la setmana passada vam començar el Fora de joc molt contents. Ahir els ànims van estar avall. Sort que el Dr. Amor és de l'espanyol que si no hi hagués hagut un linxament dels pericos. EL quique no sap perdre...be empatar tampoc.

Però hem d'acceptar que tots tenim un tem,a perdut. A mi no ser tan guarro, la Maria l'obsessió per Robert Downey Jr., el Quique l'Espanyol...però el que sembla que no en té és el Raül. Sincerament no esperava que del tema dels punxons pogués treure un monòleg com el que va fer ahir al Club de la comèdia. Tranquils, algun punt dèbil tindrà JA JA JA JA.

Coff, coff...I després de casi 1 mes sense venir. Ahir va tornar el Dr. Amor. En el fons és com un nen. L'únic que el diferencia és que ell ve amb una Vale sota el braç. Curiositats sobr preservatius i un dubte d'una tal Maria sobre pel púbic (no confondre amb públic).

La Sessió Golfa d'aquesta setmana no va ser tan apocalíptica com la de la setmana passada. Alicia en el País de la maravillas de Tim Burton i Desde París con Amor amb Travolat i Resse Myers van passar per la guillotina cinèfila del Quique. Només us dic que una va sortir millor parada que l'altre.

I aquest toc femení vam apropar-nos al gènere. Al femení òbviament. La Maria ens va deixar una llista de 32 tipus de dones i havíem de dir quina era ella. Només us dic que el Dr. Amor va preferí no posar-la a cap llista...

I acabem amb el millor d'aquesta entrada:

EL MOMENT DE LA SETMANA

Moment 1 - Alguien volo sobre el nido del Periquito. Acceptem-ho: el linxament mediàtic no ha passat de moda. I si la setmana passada algun membre tenia els fums pujats per la victòria del Barça al Bernabèu, no és estrany que quan empata el Barça li caigui més d'una conya...

Moment 2 - La millor i la pitjor feina del món. Ahir vam poder conèixer una mica més al Carles. Mentre parlàvem de preservatius va explicar-nos que un familiar seu és controlador de qualitat a la Durex. Vamos que es passa el dia provant preservatius. No m'estranya que després passi el que passi amb les sintonies...

Moment 3 - EL millor fan que un programa pot tenir. Si senyors. Ahir teníem un oient en directe al xat. L'Ivan de Corbera ens va penjar una foto d'una condoneria holandesa. Nosaltres, molt amables, li vam dir que ens podria penjar una foto de la Scarlet Johansson. Resultat:



SIIIIIIIII. El cirt al cel té un nou idol.

FIns aquí el sempre humil diretor de El crit al cel. Ja sabeu: Baixeu-vos el programa, escolteu-lo, voteu, comenteu i ens escoltem la setmana que ve a les 6 a www.radiosantquirze.cat.

ADEW

3 comentarios:

Raúl M. Plaza dijo...

Pues jo aprofito per dir que com em vau donar tema lliure, ja ho he decidit i ja ho he escrit, parlaré sobre la temuda i trágica ITV... Han violat al meu cotxe :_( pero els hi faré pagar, cagant-me en ells amb un dels meus monòlegs... que es preparin...

Raúl, Monologuista "punxonero"

Maria ♥ dijo...

Hola!!!! Aquí la Mery...el Post ultra llarg i tal...però m'he parat uns 10 mintus en un punt..."el pel púbic"...Xavi, no sé que em fa més vergonya...que facis una aclaració dolenta després de la frase o que escriguis "pel" en lloc de "pèl"...no entenia la frase...per favor!

Factor Xavier dijo...

Pel DIEC i els amants del català: Perdoneu-me. Per un pèl no faig un post ben escrit.

Per la Mery: Buuuuuuuu!!! FORA!!!! Pots queixar-te per la falta (Bah...un error qualsevol), però no per l'aclaració. No vas venir i no t'has escoltat el programa. QUE CONTROLO LES DESCÀRREGUES!!