Páginas

miércoles, 18 de noviembre de 2009

Llenceria femenina (només per geeks)


Hola a tots!
A l'anterior programa (on va haver-hi una sobredosi d'errors) una servidora va parlar d'un tema que sol agradar tant a homes com a dones: LLENCERIA. Tot i que vaig fer una intro tòpica (ja que casi tothom sap que hi ha una diferència entre calces esportives i sensuals...que no totes anem amb "encajes" tot el sant dia). Però després vaig fer menció a una sèrie de conjunts dignes de la reina més geek (m'agrada això de ser internacional). Per cert, abans de tot perdoneu-me si deixo anar alguna paraula mal sonant (sease paraulota) però a dalt de casa estan fent obres i donen molt pel sac amb el martell. Un cop dit això comencem amb la llenceria més geek per a dones:






Aquí teniu el super-còmode conjunt del Packman...de debò ja casi més val sortir així al carrer perquè aquestes calces molt pràctiques no per portar amb pantalons no són.



 Sí o no és un catxondeo d'imatge. Jo si me les compreu me les poso (tot i que ràbia molt quan et surt això a l'internet).



Recordeu que vam parlar de les calcetes mobile: Aquí teniu la imatge. Maques són, divertides també, amb alguns avantatges...i desaventatges (si no vols que et confonguin amb home més que res)




Aquests conjunt, en efecte, és el que porta el GPS...és una tonteria de conjunt ja que per això ja el portes al bolso. Ja sé que la model molt agraciada no és però l'invent té la seva gràcia.


La meva preferida per la seva inutilitat. Pot ser molt graciós fer bosses amb la roba interior però de poc serveix si la necessites quan vas pel mig del carrer. (que sapigueu que a BCN no està prohibit anar despullat pel carrer xD). I amb aquesta imatge us deixo el vídeo:

 


I per acabar i per no posar totes les calcetes que he trobat us deixo el link amb més motius aquí.


Espero que us entretingueu mirant culs. Ens veiem dilluns!





No hay comentarios: