Páginas

martes, 10 de noviembre de 2009

Programa del 9 de novembre


Hola gent!!!!! Que tal? Espero que be, estem deixant que la Maria fagi el que vulgui al blog i hem d'amortitzar-lo (si no penjarem fotos de la Maria en bikini). El programa d'aquest dilluns va estar marcat per...per res. Si en el fons sempre fem el mateix.

EL quique va parlar, no molt be, de la nova peli de Richard Gere . Una peli que parla de la zoofilia. No és coña, ho he fet per veure si estaveu atents. A la versió original vam posar un tros de dos disc que haurieu de descarregar-vos legalment, com a mínim. Raditude dels weezer i Phrazes of the young de Julian Casablancas.

La Maria va fer una anticuada descripció del triangle friki i l'Ivan es va quedar sense temps parlant de la violencia a la televisió.

Si ja us ho dic res nou. Abans d'anar amb els tres moments de la setmana, recordem que el Raúl actua divendres 14 al Consell Joventut de Sabadell (C/ Emprius, 7-11). Està al costat de l'Escola Universitaria Informàtica i Empreserials. A prop de l'estació de RENFE Sabadell Centre.

I ara si, anem amb...

Els Moments de la setmana

1- Ah si, Han Solo amb Richard Gere. Quan un és un trekie reconegut no té cap problema en errar. Be, en té si està la Maria al costat per recordar-li que l'ha cagat quan ningú deia res. Serà guarra...Merda que ella es llegeix el blog.

2- Doraemon era un gos? Cal més comentaris per aquest lapsus del Quique? Gracies a Chuck Norris que Nobita no està en coma.

3 - M'estic fent pipi. Jo estic cansat de dir-li a la Maria: Vigila el que diguis amb el micros oberts. I ella no em va fer cas. Tota la nostre "audiencia" va poder sentir com la Maria s'estava...fent aigues menors a sobre. En el seu dialecte: S'ESTAVA PIXANT.

Res més per aquesta setmana. Escolteu el programa, voteu el blog, comenteu i ens esoltem a les 6 el dilluns que ve.

PD: Si aneu a l'espectacle del Raul potser ens veieu allà. I ens fem fotos amb qui ens reconeguin.

DEW

1 comentario:

Maria ♥ dijo...

Oficialment he votat pel del Han Solo...perquè sembla que passa desapercebut però va fer molt mal...que vindrà després...que Indiana Jones era Clint Eastwood? En fi, només venia a dir que jo no em deixaré fer fotos...que segur que exigeixen petons i coses....ecccsssssss