Páginas

martes, 3 de noviembre de 2009

Programa del 2 de novembre


Després d'una actualització el diumenge i un altre el dilluns, haviem d'actualitzar el blog dimarts. Com esteu? Esper-ho que millor que el servidor de la "gran" emissora en la que estem. Com a mínim podem demostrar que dins la ràdio no hi ha corrupció. Tots estem igual de fotuts.


Però anem al tema. EL programa del dilluns va estar en la linea de sempre. L'Ivan va suspendre estrepitosament el test del Quique, el doctor amor va pujar els ànims, la Maria va parla del que va voler i l'Ivan no va tenir temps. L'única absència va ser la del Raul però ja vau sentir (o sentireu) la salutació tan maca que ens va fer.

I ara amb el que més us agrada. Els millors moments de la setmana.

1 - Doncs...ES TALLA LA POLLA. A la secció del quique (la de cine) va parla de pelis pujades de to. I després d'uns minuts parlan en clau en el moment culminant el Quique es va deixar de tonteries i va treure el tema de la cremallera.

2 - No has vist Star Wars? UUUU! Una de les pregutnes del test del quique feia referència a George Lucas. L'Ivan va afirmar el que tots sabíem...excepte la Maria. Però ja sabeu com és la Maria no pot dir: "No has vist Star Wars?" No. Va fer un UUUUU. Maria t'has guanyat un nou "apodo", saludem a la nova noia UUUUU.

3 - Què passaria què? Tots sabem que el Carles no ens escolta. Es passa el programa mirant coses que no hauria de mirar per l'ordinador. Però el més fort és que no es sap el nom de les seccions que portem fent des de la temporada anterior. PD: La Maria li va respondre de forma zas en toda la boca.

Ara ja sabeu. Baixeu-vos el programa, escolteu el programa, voteu i comenteu. Ens escoltem dilluns que ve a les 6...si el servidor vol.

ADEW

PD: El quique no actualitzarà dimecres, ni ho intenteu.

No hay comentarios: